Το εντυπωσιακό microcar της Mansory

Το εντυπωσιακό microcar της Mansory

Η Mansory στρέφει και πάλι επάνω της τα φώτα της δημοσιότητας όμως αυτή τη φορά όχι με κάποια βελτίωση σε Ferrari, Mercedes ή Lamborghini αλλά με ένα από τα πιο πολυτελή ηλεκτρικά microcars που έχουμε δει ως τώρα

Mansory_microcar
Η Mansory είναι μια premium εταιρεία από τη Γερμανία που ασχολείται με τις βελτιώσεις πολυτελών αυτοκινήτων. Από την γερμανική εταιρεία έχουμε δει απίστευτα μοντέλα όπως τη Ferrari F9XX, την Aston Martin DBX, την Lamborghini Urus EVO Coupe, την Mercedes SL και πολλά ακόμα τα οποία βρίθουν πολυτέλειας και εκλεπτυσμένων υλικών.
Η τελευταία δουλειά της Mansory παρόλα αυτά είχε να κάνει μια άλλη κατηγορία αυτοκινήτων, τα microcars. Η βάση αυτής της νέας βελτίωσης είναι το Garia Supersport, ένα αυτοκίνητο που ξεκίνησε ως μια σχεδιαστική εργασία της Mercedes-Benz με την Smart.
Η Mansory λοιπόν πήρε όλα αυτά τα στοιχεία και τα εκτόξευσε σε ένα μοναδικό επίπεδο πολυτέλειας και εξοπλισμού. Αρχικά, το εξωτερικό αμάξωμα έχει αντικατασταθεί από ένα σφυρήλατο ανθρακονημάτινο κιτ, με το χαρακτηριστικό μοτίβο που χρησιμοποιεί η Mansory στα supercars. Οι τροχοί είναι μεγαλύτεροι, τα φτερά είναι πιο φαρδιά, ενώ υπάρχει και διαχύτης στο πίσω μέρος.
Στο εσωτερικό, η καμπίνα έχει εμπλουτιστεί με τιρκουάζ δέρμα στα καθίσματα και καινούριο σύστημα infotainment 10,1 ιντσών με συνδεσιμότητα. Όσο για τις προδιαγραφές και τις επιδόσεις, το Garia Superport διαθέτει ηλεκτροκινητήρα 11 ίππων και τελική ταχύτητα που περιορίζεται στα 70 χλμ./ώρα ενώ η αυτονομία από την μπαταρία των 10,2 kWh φτάνει τα 80 χιλιόμετρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης