Αν θέλεις περισσότερο καλοκαίρι, θέλεις SEAJETS γιατί ξέρεις ότι θα φτάσεις γρήγορα και άνετα στον προορισμό σου για να ζήσεις συναρπαστικές, αξέχαστες εμπειρίες.
Είναι σαφές ότι η Alfa Romeo δεν θέλει να κατασκευάσει έναν αντίπαλο που δεν θα μπορεί να σταθεί «απέναντι» στα GLA 35 ή 45 της Mercedes-Benz, μια και μόνο έτσι θα είχε νόημα η δυναμικότερη έκδοση της Tonale.
Αυτό σημαίνει ότι μια Quadrifoglio έκδοση της Tonale (που θα μπορούσε να μοιάζει με αυτή που «οραματίστηκε» η X-Tomi Design και έχουμε ως κεντρική εικόνα) θα είχε νόημα αν θα μπορούσε να αποδίδει ισχύ πάνω από τους 450 ίππους και να είναι τετρακίνητη.
Είναι αναμφίβολα δύσκολο project αλλά δεν πρέπει να αποκλείουμε τίποτα από αυτά που ενδεχομένως θα μπορούσε να δημιουργήσει η Alfa Romeo.