Το Jeep Wrangler ανανεώνεται

Το Jeep Wrangler ανανεώνεται

Μετά από περίπου έξι χρόνια παρουσίας η τρέχουσα γενιά του Jeep Wrangler φρεσκάρεται αισθητικά και τεχνολογικά.

Jeep_Wrangler__2_
Στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης η Jeep παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του Wrangler με αισθητικές αλλαγές τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό, οι οποίες βέβαια δεν έχουν μεταβάλει τον κλασσικό σκληροτράχηλο χαρακτήρα του. Έτσι, το ανανεωμένο Wrangler έχει πλέον μικρότερης διάστασης μάσκα εν αντιθέσει με το γεγονός ότι η τάση παγκοσμίως είναι να μεγαλώνει αυτή στα καινούργια αυτοκίνητα. Πάντως, αν και μικρότερη, έχει τον απαραίτητο χώρο για να υπάρχουν οι κάθετες γραμμές που συνιστούν την γρίλια-σήμα κατατεθέν τόσο του μοντέλου όσο και της εταιρείας.
To αυτοκίνητο διατίθεται με νέας σχεδίασης τροχούς διάστασης από 17 έως 20 ίντσες και ο εμπρός προφυλακτήρας είναι διαμορφωμένος με τρόπο που να μπορεί να τοποθετηθεί «εργάτης», ο οποίος περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό της έκδοσης «Rubicon».
Στο εσωτερικό του, η βασικότερη αλλαγή αφορά στην μεγαλύτερη έγχρωμη οθόνη αφής στο κέντρο της κονσόλας η οποία τοποθετείται πλέον στο Wrangler και είναι διάστασης 12,3 ιντσών. Κάτω από αυτή υπάρχουν μικροί σε ύψος κεντρικοί παραλληλόγραμμοι αεραγωγοί και χαμηλότερα αυτών οι διακόπτες για τον κλιματισμό.
Κλείσιμο
Η Jeep αναβάθμισε και το σύστημα πολυμέσων τοποθετώντας την πρόσφατη έκδοση Uconnect 5 το οποίο περιλαμβάνει και πολλές γνωστές εκτός δρόμου διαδρομές (για τις ΗΠΑ, προς το παρόν). Εάν κάποιος πληρώσει την αντίστοιχη συνδρομή, τότε έχει πρόσβαση σε περισσότερες από 3.000 εκτός δρόμου διαδρομές.
Άλλες διαφοροποιήσεις στο επανασχεδιασμένο Wrangler αφορούν στη μαλακή οροφή της ανοιχτής έκδοσης, στην ενσωματωμένη κεραία στο παρμπρίζ, καθώς και στην προσθήκη δύο επιπλέον εξοπλιστικών επιπέδων: του Sport S 4xe και του Rubicon X.
Τέλος, σύμφωνα με την Jeep, το ανανεωμένο Wrangler δεν θα έχει αλλαγές στους κινητήρες με τους οποίους είναι διαθέσιμο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης