Η Jeep ετοιμάζει το αντι-Defender

Η Jeep ετοιμάζει το αντι-Defender

Με την αποκάλυψη του Recon η Jeep αναγγέλλειτην έλευση ενός νέου μοντέλου που θα ανταγωνίζεται απευθείας το Land Rover Defender  

Jeep_Recon
Το ηλεκτρικό Recon που θα παρουσιαστεί μέχρι το 2025, είναι ανάμεσα στα 7 νέα μοντέλα που περιμένουμε από τη Jeep μέχρι το 2030. Η αμερικανική μάρκα που ανήκει στη Stellantis, θα δημιουργήσει μια γκάμα ηλεκτρικών μοντέλων, με «σημείο εκκίνησης» το Avenger που θα δούμε φέτος το καλοκαίρι και στη χώρα μας. Μαζί με την έκδοση παραγωγής του Recon που περιμένουμε να δούμε ως το 2025, η Jeep θα παρουσιάσει και ένα ακόμα μοντέλο που θα βασίζεται στην πλατφόρμα STLA Large και θα λέγεται Wagoneer S.
Η έκδοση παραγωγής του Recon που έχουμε στις φωτογραφίες, θα είναι δίπλα στο Wrangler σε ότι έχει να κάνει με το μέγεθος και αυτό επιβεβαιώθηκε από την Antonella Bruno, που είναι η επικεφαλής της Jeep για την Ευρώπη. Η ενθουσιώδης υποδοχή του κοινού στο ηλεκτρικό Avenger, το οποίο έχει ήδη αρκετές χιλιάδες προπαραγγελίες, κάνει τους ιθύνοντες της μάρκας να αισιοδοξούν για το μέλλον.
Πέραν αυτού όμως, όπως φαίνεται θέλουν να δοκιμαστούν απέναντι στους πραγματικά σημαντικούς –και ιστορικούς- παίκτες της κατηγορίας των αυτοκινήτων εκτός δρόμου, φέρνοντας στο στόχαστρο εμβληματικά ονόματα από την κατηγορία των οχημάτων εκτός δρόμου.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης