Αρέσει πολύ το Jeep Avenger

Αρέσει πολύ το Jeep Avenger

Το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Jeep έχει συγκεντρώσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον από πλευράς του αγοραστικού κοινού.

221201155150_22_jeepavenger-634992086cdee_634cd5f227b71

Μέσα σε διάστημα ενός μήνα, περισσότερες από 10.000 προ-παραγγελίες του μοντέλου πραγματοποιήθηκαν, με τους αγοραστές να δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης, με το Avenger να φιλοδοξεί μέσα στα επόμενα χρόνια να αποτελέσει την πλέον δημοφιλή πρόταση της Jeep στην Ευρώπη.

Το Jeep Avenger αποτελεί σημείο κλειδί για την επίτευξη του στόχου της εταιρείας έως το 2030 όταν και οι πωλήσεις στην Ευρώπη θα αποτελούνται από αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Μετά τις αγορές της Ιταλίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Ισπανίας και Βελγίου, το προσεχές διάστημα αναμένεται να ενεργοποιηθούν οι παραγγελίες και στις υπόλοιπες αγορές της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Δυναμικό, με νεανικό χαρακτήρα, τεχνολογία αιχμής και 100% ηλεκτρικό, το Jeep Avenger διατηρεί στο ακέραιο το αυθεντικό DNA της μάρκας. Εφοδιασμένο με ένα νέο σύνολο μπαταριών-ηλεκτροκινητήρα, το Avenger προσφέρει αυτονομία 400 χλμ. σε μικτές συνθήκες και 550 χλμ. σε κίνηση σε αστικό περιβάλλον

Παρά τις συμπαγείς του διαστάσεις το Jeep Avenger προσφέρει άπλετους χώρους για τέσσερις επιβάτες, καθώς και χώρο αποσκευών 380 λίτρων. Η δυναμική του νέου μοντέλου επιβεβαιώνεται και από την επιλογή του για την τελική 7αδα, απ’ όπου θα αναδειχθεί το Car Of The Year 2023 στις αρχές του έτους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης