Έρχεται το νέο Toyota Prius

Έρχεται το νέο Toyota Prius

Η Toyota έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες teaser εικόνες από το νέο Prius αφήνοντας υπόνοιες για σημαντικές καινοτομίες και αλλαγές στην υβριδική τεχνολογία του 

toyota_prius_teaser
Η Toyota δημοσίευσε στο Instagram κάποιες εικόνες από λεπτομέρειες του νέου αυτοκινήτου που ετοιμάζεται να αποκαλύψει στις 16 Νοεμβρίου.
Με το σλόγκαν Hybrid Reborn η Toyota προλογίζει ένα νέο μοντέλο που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο διάδοχος του Prius, που όπως όλοι ξέρουν ήταν το πρώτο της υβριδικό μοντέλο ευρείας παραγωγής.
Στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα φαίνεται πως το εμπρός φως έχει πολύ μεγάλη ομοιότητα με το αντίστοιχο των μοντέλων της ηλεκτρικής γκάμας bZ που αναπτύσσει η Toyota ταυτόχρονα. Επίσης από τη σιλουέτα του προφίλ φαίνεται πως ο σχεδιασμός έχει ένα δυναμισμό που παραπέμπει σε πιο σπορ διάθεση από ότι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα υβριδικά της Toyota- και ιδιαίτερα στο Prius.

Το νέο Prius, στην 5η του γενιά, φέρεται να βασίζεται στη νέα πλατφόρμα E3 που συνδυάζει μέρη της GA-C στην οποία βασίζεται η Corolla και της TNGA που χρησιμοποιείται στα μοντέλα της γκάμας bZ.
Μαζί με την αποκάλυψη του νέου μοντέλου στις 16 Νοεμβρίου στο Los Angeles, μένει να δούμε και ποια είναι η επιλογή που γίνεται από την Toyota για τη συνέχιση της υβριδικής παράδοσης που έχει η ίδια δημιουργήσει. Οι φήμες που ακολουθούν τις διαθέσεις της Toyota, είναι να προχωρήσει με το νέο μοντέλο στα πρότυπα της PHEV λογικής που έχουμε δει στο RAV4, που με τη μεγάλη μπαταρία εξασφαλίζει και αυξημένη αυτονομία μηδενικών εκπομπών ρύπων.
Αντίστοιχα, έχει ακουστεί πως η Toyota ετοιμάζει τη νέα εποχή των υβριδικών της, με βάση τον κινητήρα υδρογόνου και την τεχνολογία των ενεργειακών κυψελών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης