Apollo G2J: Το ηλεκτρικό supercar που συναρπάζει

Apollo G2J: Το ηλεκτρικό supercar που συναρπάζει

Το ηλεκτρικό πρωτότυπο G2J αποτελεί μια πλατφόρμα εξέλιξης της ηλεκτρικής τεχνολογίας της Apollo που κατά καιρούς έχει εντυπωσιάσει με ακραία σε τεχνολογία και επιδόσεις supercars

Apollo_G2J__2_
Το Apolo G2J αποτελεί ένα προηγμένο πρωτότυπο αμιγώς ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο, που χρησιμεύει ως μοντέλο δοκιμών για τη σχεδίαση και την τεχνολογία των μελλοντικών προϊόντων της εταιρείας Apollo που αποτελεί κομμάτι του ομίλου Apollo Future Mobility. Η Apollo εργάζεται πάνω στο πρωτότυπο για περισσότερα από δύο χρόνια, προχωρώντας προς τον στόχο της να γίνει μια μάρκα που θα προσφέρει μόνο ηλεκτρικές προτάσεις στην αγορά.
Ο σχεδιασμός του G2J είναι μια προεπισκόπηση της μελλοντικής σχεδιαστικής γλώσσας της Apollo. Είναι ενδιαφέρον ότι το πρωτότυπο δεν φαίνεται τόσο ακραίο αισθητικά όσο τα υπεραυτοκίνητα της μάρκας με κινητήρα εσωτερικής καύσης, όπως είναι τα Intensa Emozione και Project Evo που αμφότερα έχουν κινητήρα V12.

Το G2J έχει τις αναλογίες ενός σπορ αυτοκινήτου με τον κινητήρα τοποθετημένο στο κέντρο, που όμως επωφελείται από την ηλεκτρική πλατφόρμα αλλά και τα ελαφρά υλικά στην κατασκευή του αμαξώματος για να μένει χαμηλά η ένδειξη της ζυγαριάς. Το αμάξωμα χαρακτηρίζεται από τις καθαρές επιφάνειες, το χαμηλό ρύγχος και τα έντονα φτερά, με τα μοντέρνα φωτιστικά σώματα που αποτελούνται από LED’s.
Μέσα στη διθέσια καμπίνα είναι μεγάλες οι επιφάνειες με το εκτεθειμένο ανθρακόνημα, οι ταπετσαρίες από Alcantara και δέρμα, ενώ τόσο το ψηφιακό σύμπλεγμα των οργάνων όσο και η κεντρική κονσόλα που δίνει την αίσθηση της αιώρησης συμπληρώνουν ένα εξαιρετικά καλαίσθητο σύνολο. Όπως φαίνεται από την πρώτη κιόλας ματιά, το G2J μοιάζει να είναι κοντά στην έκδοση παραγωγής από άποψη σχεδίασης, τεχνολογίας και υλικών, παρά το γεγονός πως είναι απλά ένα πρωτότυπο επιμέρους δοκιμών.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης