Οι κωδικοί της Volvo

Οι κωδικοί της Volvo

Αποδείχτηκε σημαντικότερο να μην «ξεχαστεί» η ονοματολογία που συνδυάζει γράμματα με αριθμούς κάτι που κατέστη «συνώνυμο» της Volvo.

221003125746_Volvo-Recharge-Concept-dropped-EX-name-5
Στο άκουσμα XC90 δεν χρειάζεται να συμπληρώσει κανείς «Volvo» για να συνεννοηθεί. Όλοι ξέρουν και σε όλους αρέσει το πρεστίζ που αποπνέουν όλα τα μοντέλα της Volvo. Αυτό λοιπόν, είναι προφανέστατα σημαντικότερο από το να «φρεσκαριστεί» η ονοματολογία των μοντέλων της μάρκας και να πάει η Volvo στη νέα της ηλεκτρική εποχή (από το 2025) με τελείως διαφορετική προσέγγιση- όπως ήταν το «Embla» που «έπαιζε» δυνατά για το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο που θα πάρει τη θέση του XC90 στη γκάμα.

Το μοντέλο που θα παρουσιαστεί στην τελική του μορφή παραγωγής στις 9 Νοεμβρίου (στις φωτογραφίες έχουμε το πρωτότυπο Recharge) και θα είναι η κορυφαία αμιγώς ηλεκτρική πρόταση της Volvo, θα ονομάζεται EX90, διατηρώντας την γραμματαριθμητική διάθεση στην ονοματοθεσία. Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της μάρκας, Jim Rowan, σε πρόσφατη συνέντευξή του έδωσε «εξηγήσεις» για την αλλαγή πλεύσης σε ότι είχε να κάνει με την ονοματολογία των μοντέλων της Volvo στη νέα εποχή της εταιρείας.



Ο Rowan είπε ότι ήταν η εξοικείωση του κοινού με τα αλφαριθμητικά ονόματα της εταιρείας που τους ώθησε να διατηρήσουν τη συγκεκριμένη λογική, με την εισαγωγή του «Ε» να κάνει τη διαφορά για τα ηλεκτρικά μοντέλα της μάρκας και με δεδομένο το ότι από το 2025, όλα της τα μοντέλα θα είναι αμιγώς ηλεκτρικά, έπεται και συνέχεια.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης