Το 2023 η ανανεωμένη Mercedes-Benz GLA

Το 2023 η ανανεωμένη Mercedes-Benz GLA

Η Mercedes-Benz προχωράει με γοργούς ρυθμούς την εξέλιξη της ανανεωμένης γενιάς της GLA, η οποία θα παρουσιαστεί την επόμενη χρονιά. 

Mercedes-GLA-250-e-choice-3

Το γερμανικό μοντέλο που σημειώνει μία αξιόλογη εμπορική πορεία, αναμένεται να δεχθεί κυρίως αισθητικής φύσεως αλλαγές, χωρίς όμως αυτές να αλλάξουν δραστικά την εμφάνιση, καθώς θα περιορίζονται σε λεπτομέρειες. 

Πιο συγκεκριμένα η ανανέωση επικεντρώνεται στην εμπρός μάσκα, όπως και στα διαφορετικής σχεδίασης φωτιστικά σώματα. Επίσης, επιδερμικές αλλαγές θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε και στους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες.

Στο εσωτερικό, η σημαντικότερη διαφοροποίηση αφορά την ύπαρξη της πιο πρόσφατης εκδοχής του συστήματος MBUX της Mercedes-Benz, ενώ η εικόνα θα εκσυγχρονιστεί ακόμα περισσότερο με τη χρήση νέων οθονών για την προβολή πληροφοριών, τόσο του infotainment στην κεντρική κονσόλα, όσο και στον πίνακα οργάνων πίσω από το τιμόνι. Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με τα μηχανικά σύνολα και τη μετάδοση, η ανανεωμένη Mercedes-Benz GLA θα έχει την ίδια γκάμα επιλογών, με την κορυφαία επιλογή να είναι αυτή της GLA 45 AMG, με τους 420 ίππους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης