Apollo Project Evo: Το hypercar που θυμίζει Batmobile

Apollo Project Evo: Το hypercar που θυμίζει Batmobile

Η γνωστή για τα ακραία σε προδιαγραφές και επιδόσεις supercar, Apollo παρουσίασε το πιο εντυπωσιακό και ιδιαίτερο έως σήμερα μοντέλο της με την ονομασία Project Evo.

Apollo_Project_Evolution
Το Project Evo της Apollo Automobili έκανε πρόσφατα μια εμφάνιση στην Κροατία σε εκδήλωση που μαζεύτηκαν πολλά υπεραυτοκίνητα.
Η Apollo είναι μια μικρή εταιρεία που κατασκευάζει ονειρικά αυτοκίνητα και τη γνωρίσαμε τόσο από το Gumpert όσο και από το Intensa Emozione. Η φήμη της εταιρείας εξαπλώθηκε παγκοσμίως χάρη στην πραγματικά ακραία αισθητική προσέγγιση των αυτοκινήτων που κατά καιρούς έχει παρουσιάσει αλλά και χάρη στη χρήση του V12 ατμοσφαιρικού κινητήρα με χωρητικότητα 6,3 λίτρων που προέρχεται από τη Ferrari. Στα τέλη του 2021, η Apollo παρουσίασε το Project Evo, ως ένα ακόμα hypercar περιορισμένης παραγωγής και τώρα, για πρώτη φορά, το αυτοκίνητο εμφανίστηκε ζωντανά μπροστά σε κοινό.

Κλείσιμο
Η εξωτερική σχεδίαση του Project Evo, είναι τόσο ακραία που δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε αν είναι πιο εντυπωσιακό το μπροστά ή το πίσω μέρος, με τα πτερύγια του δεύτερου, να κάνουν πραγματικά μεγάλη διαφορά από ότι άλλο έχουμε δει στη συγκεκριμένη κατηγορία. Η Apollo δεν έχει αναφέρει λεπτομέρειες για τον κινητήρα που χρησιμοποιεί το Project Evo, όμως όλες οι προβλέψεις ποντάρουν στην εκδοχή ενός V12 με απόδοση κοντά στους 800 ίππους όπως και σε άλλες περιπτώσεις μοντέλων της εταιρείας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης