Η Lexus ετοιμάζει ηλεκτρικό supercar

Η Lexus ετοιμάζει ηλεκτρικό supercar

Το πρωτότυπο Electrified Sport Concept που παρουσίασε η Lexus στο φετινό Goodwood θα μπορούσε να αποτελεί τον ηλεκτρικό διάδοχο του θρυλικού LFA

Lexus_Sport_Concept
Τι είναι το Electrified Sport Concept της Lexus; Ακόμα ένα ακόμα πρωτότυπο της ιαπωνικής εταιρείας; Μια υλοποίηση, μια σπουδή και εφαρμογή ιδεών των σχεδιαστών της εταιρείας για ένα sportscar; Μια επίδειξη ισχύος;
Όλα τα παραπάνω είναι αληθή και περιλαμβάνονται στη διαδικασία δημιουργίας του πρωτότυπου οχήματος. Ωστόσο, υπάρχει και κάτι επιπλέον -το σημαντικότερο. Το Electrified Sport Concept μάς προϊδεάζει για το πώς θα είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο supercar της Lexus.

Η ιαπωνική εταιρεία διάλεξε έναν χαρακτηριστικό τρόπο για να αποκαλύψει στο εντυπωσιακό πρωτότυπο στο κοινό και τους επισκέπτες του Φεστιβάλ: Τη μέθοδο του «unboxing», όπου το όχημα εμφανίζεται σταδιακά μέσα από το ειδικό κοντέινερ μεταφοράς.
Το Electrified Sport Concept είναι η υλοποίηση του οράματος των ανθρώπων της Lexus για ένα μελλοντικό πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο υψηλών επιδόσεων. Το στυλ του και η γενικότερη σχεδίαση του αμαξώματος αναπτύχθηκε αρχικά στο στούντιο σχεδιασμού Calty της εταιρείας στην Καλιφόρνια. Οι αναλογίες των όγκων του είναι αυτές ενός αυθεντικού και διαχρονικού οχήματος σπορ επιδόσεων το οποίο καινοτομεί αλλά και αφήνει την αίσθηση ότι θα μείνει στην ιστορία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης