Η Jaguar F-Pace αποκτά νέες εκδόσεις

Η Jaguar F-Pace αποκτά νέες εκδόσεις

Η γκάμα της Jaguar F-Pace αποκτά δύο νέες εκδόσεις με εξακύλινδρους κινητήρες βενζίνης και diesel με απόδοση 300 και 400 ίππων. 

Jaguar_F_Pace
Η Jaguar εμπλουτίζει τη γκάμα της F-Pace, τόσο από πλευράς κινητήρων, όσο και σε επίπεδο εξοπλισμού άνεσης. Στην γκάμα διαθέσιμων κινητήρων προστίθεται ένας εξακύλινδρος κινητήρας diesel χωρητικότητας 3.000 κ.εκ. (Ingenium) με απόδοση 300 ίππους και 650 Nm ροπής, και ένας βενζινοκινητήρα επίσης Ingenium 3,0 λίτρων με απόδοση 400 ίππους και 500 Nm ροπής. Και οι δύο κινητήρες θα συνδυάζονται με ήπια υβριδικό σύστημα που θα βοηθά ώστε η κατανάλωση καυσίμου να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα (κάτω από 7,5 λίτρα/100 χλμ.).

Εκτός των νέων κινητήρων, η Jaguar εμπλουτίζει την F-Pace με νέους premium γκρι χρωματισμούς, ζάντες αλουμινίου 21 ή 22 ιντσών και σύστημα φωνητικών εντολών Amazon Alexa ενσωματωμένο στο σύστημα πολυμέσων.
Κλείσιμο
Σε επίπεδο επιδόσεων η F-Pace 300 Sport φθάνει τα 100 χλμ/ώρα από στάση σε 6,4δευτερόλεπτα, με την βενζινοκίνητη 400 Sport να είναι λίγο πιο γρήγορη με 6,1 δευτερόλεπτα για την ίδια διαδικασία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης