Hypercar με 1.200 ίππους από την Hispano Suiza

Hypercar με 1.200 ίππους από την Hispano Suiza

Η ελβετική Hispano Suiza αποκάλυψε σε ψηφιακή μορφή το νέο της hypercar Maguari HS1 GTC που κόντρα στο ρεύμα της εποχής θα κινείται από έναν θερμικό V10 Twin-Turbo κινητήρα 1.200 ίππων.

Hispano_Suiza_HS1
Η Hispano Suiza Automobilmanufaktur AG με έδρα την Ελβετία, παρουσίασε σε ψηφιακή απεικόνιση το νέο της hypercar με την ονομασία.
Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρίας η παραγωγή του Maguari HS1 GTC που παρουσιάστηκε εκ νέου σε ψηφιακή μορφή, θα ξεκινήσει τον Απρίλιο και τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένεται να δώσουν το παρόν σε μεγάλα events όπως το Goodwood Festival of Speed
Το Maguari HS1 GTC παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε πρωτότυπη μορφή το 2019 και όπως μπορούμε να δούμε στις νέες επίσημες ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες έχει εξελιχθεί ελαφρώς ως προς την εξωτερική του εμφάνιση.
Κλείσιμο

Το ελβετικό hypercar έχει μήκος 5.100 χιλιοστά, πλάτος 2.100 χιλ. και ύψος μόλις 1.250 χιλ., ενώ το βάρος του είναι 1.890 κιλά. Βασίζεται σε ένα πλαίσιο αλουμινίου και στο αμάξωμα γίνεται εκτενής χρήση ανθρακονημάτων. Ο κεντρικά τοποθετημένος 5.5 twin-turbo V10 αποδίδει 1.200 ίππους και 1.100 Nm ροπής - νούμερα υψηλότερα από αυτά που συνόδευαν την πρώτη εμφάνιση του πρωτότυπου το 2019. Η ισχύς μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός επτατάχυτου αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη. Η ελβετική Hispano Suiza εκτιμά ότι το Maguari θα επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 2,8 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα θα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 360 χλμ./ώρα.
Σύμφωνα με την πλέον πρόσφατη ενημέρωση, το Maguary HS1 GTC θα παραχθεί σε 300 μόνο αντίτυπα, σε διάστημα έξι ετών, με ετήσια παραγωγή 50 οχημάτων. Αξίζει να σημειώσουμε πως η Hispano Suiza Automobilmanufaktur AG δεν σχετίζεται με την εταιρεία που έχει έδρα την Ισπανία, η οποία αποκάλυψε τα πλήρως ηλεκτρικά Carmen και Carmen Boulogne.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης