Μαγνητικές καρότσες στα pick-up

Μαγνητικές καρότσες στα pick-up

Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας υπέβαλε η Ford, για ένα σύστημα μαγνητικής συγκράτησης αντικειμένων στα pick up.

Ford-Magnetic-Pick-Up-Bed-2
Η γερμανική φίρμα με αυτή την κίνηση επιθυμεί να δώσει λύση στο διαχρονικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί των ημιφορτηγών.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που ανέβηκαν από το Γραφείο Ευρεσιτεχνιών και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών (USPTO), τα δικαιολογητικά για το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που υποβλήθηκαν από τη Ford, αφορούν σε μια καρότσα ημιφορτηγού με «επιλεκτικά ενεργοποιούμενα μαγνητικά τμήματα στο δάπεδο του χώρου φόρτωσης».
Κλείσιμο


Η Ford θέλει να κάνει μαγνητικά τα πατώματα στις καρότσες των ανοιχτών ημιφορτηγών, καθώς όπως εξηγείται στο έγγραφο της αίτησης που αριθμεί 10 σελίδες, η τεχνολογία αυτή θα εξυπηρετήσει στη συγκράτηση των μεταλλικών ογκωδών αντικειμένων, αποτρέποντας την μετακίνησή τους κατά τη διάρκεια της διαδρομής που μπορεί να έχει και πορεία εκτός δρόμου.

Η έρευνα περιλαμβάνει έως και έξι μαγνητικά σημεία στην καρότσα, τα οποία μπορούν να ενεργοποιηθούν ή να απενεργοποιηθούν μέσω χειριστηρίων στην καμπίνα ή ακόμα και μέσω εφαρμογής σε smartphone. Οι ηλεκτρομαγνήτες απαιτείται να πλαισιωθούν από ειδικά υλικά που θα προσφέρουν μόνωση για κάποια από τα ηλεκτρονικά στοιχεία του αυτοκινήτου που σίγουρα θα επηρεάζονται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης