Dacia Duster: το SUV των ρεκόρ

Dacia Duster: το SUV των ρεκόρ

Κλείνοντας 12 χρόνια παρουσίας στην αγορά και έχοντας μπει στη δεύτερη γενιά του το Dacia Duster συνεχίζει να διαγράφει μια εξαιρετικά επιτυχημένη εμπορική πορεία καταγράφοντας συνεχόμενα ρεκόρ

Dacia_Duster__2_
Το ορόσημο των 2 εκατομμυρίων πωλήσεων είναι ένα ακόμα από τα ρεκόρ που έχει καταγράψει το Dacia Duster στην 12χρονη πορεία του. Το διάσημο μοντέλο της Dacia με το περιπετειώδες στυλ βρίσκεται στη δεύτερη γενιά του και συνεχίζει να απολαμβάνει τη φήμη του αυτοκινήτου με υψηλό value for money αλλά και πολλά ουσιαστικά πλεονεκτήματα όπως οι πλούσιοι χώροι για τους επιβάτες και οι πολύ καλές επιδόσεις εκτός δρόμου.
Εκτός από ένα πρακτικό και στιβαρό SUV για κάθε χρήση, το Duster έχει συμμετάσχει σε εκδηλώσεις όπως το Rallye Aicha des Gazelles στο Μαρόκο, στην ανάβαση του Pikes Peak και στο Andros Trophy.

Κλείσιμο
Στα 12 χρόνια της εμπορικής του πορείας, έχει μετατραπεί σε pickup, κλειστό van για επαγγελματική χρήση, ασθενοφόρο, περιπολικό, έως και αυτοκίνητο του Πάπα.
Επιπλέον, έχει κερδίσει περισσότερα από 40 βραβεία. Κάπως έτσι, το Duster σήμερα έχει φτάσει τα δύο εκατομμύρια αυτοκίνητα σε όλες τις αγορές (60 χώρες) όπου διατίθεται, με τον τίτλο του best seller να το ακολουθεί από το 2019. Το Duster παράγεται στο εργοστάσιο Pitesti στη Ρουμανία, από όπου κάθε μέρα κατά μέσο όρο βγαίνουν 1.000 αυτοκίνητα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης