Αναβάθμιση για το υβριδικό Jeep Wrangler 4xe το 2022

Αναβάθμιση για το υβριδικό Jeep Wrangler 4xe το 2022

Το plug-in υβριδικό Wrangler θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του με μια σειρά λειτουργικών και τεχνολογικών αναβαθμίσεων.

JEEP_WRANGLER_4XE__2_
Για το 2022, το plug-in υβρδικό Wrangler 4xe έχει δεχθεί μια σειρά αναβαθμίσεων σε όλα τα επίπεδα. Έτσι για πρώτη φορά και μέσω της Jeep Performance Parts (JPP), θα είναι διαθέσιμο με παρμπρίζ από Gorilla Glass, μια καινοτόμα επιλογή που ξεκίνησε από το δυναμικό pick-up της μάρκας, το Jeep Gladiator, και ενισχύει περαιτέρω το σκληροτράχηλο χαρακτήρα του.
Παράλληλα θα υπάρχουν και νέα χρώματα που θα συνδυάζονται τόσο με τη μαλακή υφασμάτινη οροφή όσο και με τη σκληρή οροφή βαμμένη σε μαύρο χρώμα ή στο χρώμα του αμαξώματος. Καινούργια για το 2022 είναι η οροφή Sunrider Flip Top, η οποία αποτελείται από ύφασμα στην περιοχή πάνω από τις εμπρός θέσεις, ενώ η υπόλοιπη είναι κατασκευασμένη από σκληρό υλικό. Επίσης μπορεί να αφαιρεθεί πλήρως, όπως άλλωστε και οι πόρτες του Wrangler 4xe για μια πιο άμεση επαφή με το περιβάλλον.

Αναβαθμισμένο για το 2022 είναι και το τεχνολογικό υπόβαθρο του Wrangler 4xe. Ακόμα περισσότερη ασφάλεια και συνδεσιμότητα, με τα πακέτα Safety (σύνολο προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης– ADAS) και Technology (πλήρες σύνολο συνδεσιμότητας) να βρίσκονται στο βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων. Συγκεκριμένα τα νέα πακέτα ασφάλειας και τεχνολογίας περιλαμβάνουν προηγμένα συστήματα ADAS, όπως το αυτόνομο σύστημα πέδησης και προειδοποίησης πρόσθιας σύγκρουσης, ενεργό σύστημα ελέγχου ταχύτητας, σύστημα επόπτευση τυφλής γωνίας με λειτουργία Rear Cross-Path Detection, κ.α. Παράλληλα, διαθέσιμα είναι στοιχεία όπως η εμπρός off-road κάμερα, αλλά και το σύστημα πολυμέσων Uconnect με την οθόνη των 8,4’’, το οποίο περιλαμβάνει μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών συνδεσιμότητας που επιτρέπουν την επόπτευση του οχήματος, αλλά και τον έλεγχο συγκεκριμένων συστημάτων του μέσω της οθόνης του κινητού τηλεφώνου του χρήστη και της σχετικής εφαρμογής της Jeep.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης