Η Xiaomi μπαίνει στην αυτοκίνηση με 30.000 καταστήματα

Η Xiaomi μπαίνει στην αυτοκίνηση με 30.000 καταστήματα

Την δυναμική της είσοδο στην αγορά αυτοκινήτου προετοιμάζει η πασίγνωστη κινέζικη εταιρία τεχνολογίας Xiaomi με το επόμενο βήμα της προς αυτή την κατεύθυνση να είναι το άνοιγμα 30.000 καταστημάτων παγκοσμίως για την προώθηση και πώληση των οχημάτων της. 

Xiaomi_stores
Ενώ ο κόσμος περιμένει από την Apple να παρουσιάσει το δικό της αυτόνομο όχημα, κάποιες από τις υπόλοιπες εταιρείες- κολοσσοί εξελίσσουν τα δικά τους αυτοκίνητα για να εισέλθουν στην αυτοκινητοβιομηχανία. Μια από αυτές είναι και η Xiaomi, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες τεχνολογίας στον κόσμο, η οποίας έχει ανακοινώσει πως θα λανσάρει το δικό της αυτοκίνητο μέχρι το 2024 ενώ ήδη έχουν παρουσιαστεί κάποιες πιθανές εκδοχές μοντέλων που ίσως φέρουν το σήμα της εταιρίας.
Γι’αυτό το σκοπό η Xiaomi φαίνεται πως προετοιμάζει όλες τις απαιτούμενες υποδομές μεταξύ των οποίων είναι και η δημιουργία δικτύου καταστημάτων για την λιανική πώληση των αυτοκινήτων της.

Κλείσιμο
Η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα λοιπόν ένα φιλόδοξο σχέδιο για το άνοιγμα τουλάχιστον 30.000 καταστημάτων, με τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης να αποκαλύπτουν ότι πολλά από αυτά θα κατασκευαστούν ειδικά για να λειτουργήσουν ως αντιπροσωπείες αυτοκινήτων.
Ο κινεζικός τεχνολογικός κολοσσός στοχεύει να δημιουργήσει καταστήματα τουλάχιστον 600 τετραγωνικών μέτρων που θα επιτρέπουν στους επισκέπτες όχι μόνο να έχουν μια πρακτική εμπειρία με τις πιο νέες συσκευές της, είτε πρόκειται για smartphone, tablet ή smartwatch αλλά και για να δουν από κοντά τα αυτοκίνητα της Xiaomi.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης