Το Range Rover Evoque σε επιμηκυμένη έκδοση

Το Range Rover Evoque σε επιμηκυμένη έκδοση

Το νέο Range Rover Evoque λανσάρεται και με μεγαλύτερο μεταξόνιο, αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας. 

210719113214_Range-Rover-Evoque-L-2

Θέλοντας να κατακτήσει ένα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό στην Κίνα, γνωρίζοντας τις ανάγκες και το τι είναι στη μόδα, η JLR λανσάρει το Range Rover Evoque L, το οποίο ξεχωρίζει από τις μεγαλύτερες διαστάσεις του αμαξώματος.

Πιο συγκεκριμένα, στην εν λόγω έκδοση έχει αυξηθεί κατά 16 εκατοστά το συνολικό μήκος, που φτάνει πλέον τα 4.531 χιλιοστά, ενώ αντίστοιχα δεν λείπουν οι μεγαλύτερης επιφάνειας πίσω πόρτες και το λογότυπο «L» στην πίσω κολώνα. Χάρη στα παραπάνω, είναι εμφανής η ευρυχωρία στο εσωτερικό, κυρίως για τους πίσω επιβάτες, όπου έχουν επιπλέον χώρο για τα πόδια, κυρίως λόγω του μεγαλύτερου κατά 12,5 εκατοστά μεταξονίου.


Παράλληλα, στον στάνταρ εξοπλισμό του Evoque L περιλαμβάνεται η πανοραμική ηλιοροφή, τα πίσω ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα με ανακλινόμενες πλάτες, όπως και οι δύο ψηφιακές οθόνες 10,2 ιντσών που έχουν τον ρόλο του πίνακα οργάνων και του συστήματος infotainment. Από το μενού δεν λείπει επίσης το «έξυπνο» κλειδί, που περιλαμβάνει για την περίσταση μία ενσωματωμένη οθόνη OLED που λειτουργεί ως smartwatch.

Τέλος, να αναφερθεί ότι η έκδοση Evoque L Launch Edition προς το παρόν θα διατίθεται αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας, με την τιμή του να ξεκινά από τις 56.210 ευρώ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης