Camping με πολύ στυλ με το Alpha Wolf+

Camping με πολύ στυλ με το Alpha Wolf+

Η start up από την Καλιφόρνια, Alpha, έχει στα σχέδιά της μια σειρά από ενδιαφέροντα μοντέλα που μας κάνουν να βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον.

Alpha_Pick_up_tent_1

Σε αυτή εδώ την περίπτωση, συνεργάστηκε με την κατασκευαστική εταιρεία ειδών camping, Heimplanet για να μας δώσει την πρότασή της για μια έκδοση του Wolf+ με… εκδρομική διάθεση. Οι μοναδικές σκηνές της Heimplanet χρησιμοποιούν μεγάλα φουσκωτά πλαίσια αντί για τους παραδοσιακούς λεπτούς στύλους στήριξης, πράγμα που σημαίνει ότι κάτι σαν ένα igloo μπορεί να δημιουργηθεί στο πίσω μέρος του pick up και μάλιστα σε λιγότερο από ένα λεπτό και να είναι εξαιρετικά δυνατό σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Το Wolf+ είναι μια εξέλιξη του τυπικού Alpha Wolf- αμφότερα είναι «ασκήσεις επί χάρτου».


Το Plus έχει χώρο για τέσσερα άτομα στο εσωτερικό και προφανώς έχει περισσότερη χρηστικότητα σε σχέση με το Wolf. Το «απλό» Wolf προβλέπεται να είναι είτε προσθιοκίνητο είτε τετρακίνητο, ενώ το Wolf+ θα έχει την προοπτική της τετρακίνησης ενώ για τη βασική του έκδοση η κίνηση θα μεταδίδεται μόνο στους πίσω τροχούς. Η μπαταρία θα είναι ίδια, με χωρητικότητα από 75 έως 85 kWh και η αυτονομία της εκτιμάται πως θα φτάνει τα 440 χιλιόμετρα. Η πρόβλεψη της Alpha για την παραγωγή του μοντέλου, κάνει λόγο για το 2023, με εντυπωσιακά στοιχεία σε ότι έχει να κάνει με τις ικανότητες του μοντέλου, όπως είναι η δυνατότητα ρυμούλκησης βάρους 1.360 κιλών για το «απλό» Wolf και 3.050 κιλών για το Wolf+.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης