H Jeep προσφέρει παρμπρίζ από Gorilla Glass

H Jeep προσφέρει παρμπρίζ από Gorilla Glass

Το Gorilla Glass είναι το κρύσταλλο που χρησιμοποιείται εκτενώς στα smartphones και ξεχωρίζει για την αντοχή και τη διαύγειά του.

Jeep_Gorilla_Glass_2

Το Gorilla Glass καθιστά το παρμπρίζ, όπως και τα smartphones, πολύ πιο ανθεκτικό στις γρατζουνιές και τις ρωγμές σε σχέση με το κλασικό κρύσταλλο και αυτό έχει ιδιαίτερη αξία για οχήματα όπως είναι τα Wrangler και Gladiator, που είναι δημοφιλή στους λάτρεις της εκτός δρόμου κίνησης. Η είδηση προέρχεται από το Mopar Insiders, όπου αναφέρεται επίσης πως η Jeep έχει δώσει το πράσινο φως για τις παραγγελίες του συγκεκριμένου κωδικού αξεσουάρ από τους αντιπροσώπους. Η Jeep προσφέρει την επιλογή αυτή που είναι με λεπτότερο και ελαφρύτερο τζάμι, στα μοντέλα Wrangler και Gladiator, με επιπλέον κόστος στις ΗΠΑ μόνο 95 δολάρια (80 ευρώ).


Δεν είναι η πρώτη φορά που το Gorilla Glass χρησιμοποιείται σε αυτοκίνητο, με το πρώτο που χρησιμοποίησε τέτοιο παρμπρίζ να είναι το Ford GT. Αξίζει να σημειώσουμε πάντως, πως το ίδιο προσφέρεται επίσης ως επιλογή σε αυτοκίνητα όπως τα McLaren Senna και 720S. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πάντως για υψηλές προσδοκίες από τη Jeep για την επιλογή του συγκεκριμένου αξεσουάρ, με την τρέχουσα πρόβλεψη να κάνει λόγο για το 80 % των νέων παραγγελιών στα προαναφερθέντα μοντέλα πως θα είναι εφοδιασμένα με το Gorilla Glass.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης