Η Rolls-Royce φρεσκάρει το μικρότερο μοντέλο που έχει κατασκευάσει

Η Rolls-Royce φρεσκάρει το μικρότερο μοντέλο που έχει κατασκευάσει

Οι τεχνικοί της Rolls-Royce περιποιήθηκαν και ανανέωσαν την μοναδική μικροσκοπική Rolls που είχε κατασκευαστεί από την βρετανική εταιρία για να φέρνει χαρά στα παιδιά του νοσοκομείου St. Richard στη Μ. Βρετανία.

smallest_rolls_royce_car
Πρόκειται για ένα από τα πιο ιδιαίτερα και σίγουρα ένα από τα πιο σημαντικά τετράτροχα που έχει κατασκευάσει η Rolls-Royce καθώς το συγκεκριμένο αυτοκίνητο παιχνίδι φτιάχτηκε ως δωρεά για το νοσοκομείο St. Richard ώστε να δίνει χαρά και διασκέδαση στα παιδιά που νοσηλεύονται σε αυτό.
Έχοντας λοιπόν διανύσει περισσότερα από 100 χιλιόμετρα η μικροσκοπική Rolls-Royce βρέθηκε και πάλι στις εγκαταστάσεις της εταιρίας για να δεχθεί τη φροντίδα των τεχνικών της και να φρεσκαριστεί ώστε να επιστρέψει και πάλι στη δράση.

Το μικρό μοντέλο κάθε άλλο παρά με παιχνίδι θα μπορούσε να παρομοιαστεί καθώς το αμάξωμα είναι φτιαγμένο από συνθετικό υλικό που έχει ενισχυθεί με ανθρακονήματα ενώ οι αυτοκόλλητες ρίγες στο καπό είναι αυτές που μπαίνουν και στις κανονικές Rolls-Royce και φυσικά κάθε λεπτομέρεια του φινιρίσματος είναι φροντισμένη με την γνωστή αρτιότητα της εταιρίας. Το αυτοκινητάκι κινείται από ηλεκτροκινητήρα και έχει μέγιστη ταχύτητα 6 χλμ/ώρα ενώ για τον σχεδιασμό και την κατασκευή του απαιτήθηκαν περίπου 400 ώρες. Από το 2017 που έχει δωριθεί στο νοσοκομείο έχουν βρεθεί στο τιμόνι του περισσότερα από 2.000 παιδιά που νοσηλεύτηκαν στην παιδιατρική χειρουργική κλινική και διασκέδασαν πριν το κρίσιμο χειρουργείο τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης