Η έξυπνη πόρτα της καρότσας του Chevrolet Silverado

Η έξυπνη πόρτα της καρότσας του Chevrolet Silverado

Η προηγμένη τεχνολογία επεκτείνεται ακόμα και στις πόρτες της καρότσας των pick-up όπως φαίνεται από το παράδειγμα του Chevrolet Silverado

chevrolet_silverado_flex_tailgate
Το ανανεωμένο Chevrolet Silverado που παρουσιάστηκε πριν λίγο καιρό είχε σαν βασικό άξονα την ενίσχυση του τεχνολογικού του προφίλ με την διεύρυνση των δυνατοτήτων συνδεσιμότητας του συστήματος πολυμέσων αλλά ταυτόχρονα και την αναβάθμιση των λειτουργικών του προδιαγραφών όπως την αύξηση του ορίου ρυμούλκησης και βέβαια την υιοθέτηση της έξυπνης πίσω πόρτας Multi-Flex Tailgate.
Η τελευταία αποτελεί μια καινοτομία που όχι μόνο βλέπουμε για πρώτη φορά σε pick-up αλλά και που φαίνεται πως στην πράξη αναβαθμίζει σημαντικά την χρηστικότητα του αυτοκινήτου διευκολύνοντας την φόρτωση αλλά και τις διάφορες εργασίες στην καρότσα. Η χρησιμότητα της Multi-Flex πόρτας ώθησε την Chevrolet να την υιοθετήσει και στο μεγαλύτερο Silverado HD με όλες τις λειτουργίες που αυτή έχει και στο απλό Silverado.

Μεταξύ άλλων η πίσω πόρτα μπορεί να μεταμορφωθεί σε θέση εργασίας ή ακόμα και σκαλοπάτι για τη διευκόλυνση πρόσβασης στην καρότσα. Επιπλέον υπάρχει δυνατότητα ενεργοποίησής της ασύρματα ή με τους διακόπτες που έχει ενσωματωμένους, όπως γίνεται δηλαδή σε πολυτελή επιβατικά. Eίμαστε σίγουροι λοιπόν πως αυτή η κίνηση της Chevrolet θα δώσει το έναυσμα για την αντιγραφή της και από άλλους κατασκευαστές με παράδοση στα pick-up.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης