Έρχεται και στην Ευρώπη η Genesis

Έρχεται και στην Ευρώπη η Genesis

Η κορεάτικη Genesis, η premium μάρκα του ομίλου Hyundai-KIA, ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της εμπορικής της δραστηριοποίησης και στην ευρωπαϊκή αγορά από το φετινό καλοκαίρι.

genesis_europe__1_
Η Genesis έχει ήδη καταξιωθεί ως η πολυτελής έκφραση του ομίλου Hyundai/KIA στις αγορές της Ασίας και της Αμερικής και πλέον είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα με την είσοδό της και στην Ευρώπη, όπου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τους παραδοσιακούς premium κατασκευαστές.
Τα πρώτα μοντέλα που θα κάνουν την εμφάνισή τους στους ευρωπαϊκούς δρόμους θα είναι το sedan G80 και το μεγάλο SUV GV80 τα οποία θα ξεκινήσουν την εμπορική τους καριέρα στην Ευρώπη τον προσεχή Ιούλιο. Σύντομα η γκάμα θα συμπληρωθεί από τα μικρότερα G70 και GV70 ενώ θα ακολουθήσει και μια ηλεκτρική εκδοχή του G80.

Η Genesis τονίζει πως τα ευρωπαϊκά μοντέλα θα έχουν διαφορετικές προδιαγραφές και ρυθμίσεις που θα ταιριάζουν στους ευρωπαϊκούς δρόμους. Την εξέλιξή τους έχει επιμεληθεί το παράρτημα της του κορεάτικου ομίλου στη Γερμανία το οποίο και έχει διεξάγει δεκάδες χιλιάδων χιλιομέτρων σε 15 ευρωπαϊκές χώρες αλλά και στην πίστα του Nurburgring.
Προκειμένου μάλιστα να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική απέναντι στις Audi, BMW και Mercedes-Benz, η Genesis ανακοίνωσε πως μέσα στην πρώτη χρονιά παρουσίας της στην Ευρώπη θα λανσάρει και δύο νέα αποκλειστικά ηλεκτρικά μοντέλα. Αν και δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της σχετικά με αυτά τα μοντέλα πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό των πιο πολυτελών εκδόσεων των Hyundai Ioniq 5 και Kia EV6.
Η εμπορική πρεμιέρα της Genesis θα γίνει στη Γερμανία, την Ελβετία και τη Μ.Βρετανία ενώ η εταιρία θα δώσει βάρος και στις on-line πωλήσεις οι οποίες φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα κερδίζουν συνεχώς έδαφος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης