Πωλείται η εργαλειοθήκη της Ferrari F40

Πωλείται η εργαλειοθήκη της Ferrari F40

Ένα από τα γνήσια αξεσουάρ της θρυλικής Ferrari F40 βρίσκεται σε δημοπρασία μέσω του οίκου www.collectingcars.com.

210401100414_F40-Toolkit-1

Όταν το 1987 η Ferrari παρουσίαζε την F40, ο κόσμος της αυτοκίνησης είχε εκπλαγεί από ορισμένα τρανταχτά σημεία του ιταλικού μοντέλου, όπως το αεροδυναμικό bodykit του αμαξώματος και τον twin -turbo V8 της των 478 ίππων και των 577 Nm.


Όμως υπήρχαν και κάποιες άλλες λεπτομέρειες που τόνιζαν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της ιταλίδας ντίβας. Μία από αυτές είναι και η πλήρως εφοδιασμένη εργαλειοθήκη,  καθώς οι υπεύθυνοι για την  εξέλιξη της F40, υπό τις οδηγίες του «πατριάρχη» Enzo Ferrari, αποφάσισαν να τοποθετήσουν ένα κιτ έκτακτης ανάγκης, που πέρα από τα τότε καθιερωμένα περιείχε και μοναδικά εργαλεία.
Κλείσιμο

Έτσι, το κιτ διέθετε μία προσεγμένη μαύρη θήκη, η οποία διέθετε ξεχωριστές θέσεις για τα τέσσερα κατσαβίδια (δύο πλακέ και δύο σταυρωτά), τα γερμανικά κλειδιά, την πένσα, το μπουλονόκλειδο και τα τέσσερα κλιπ ασφαλείας. Επίσης, υπήρχε σε δική του θήκη, ντυμένη με το λογότυπο της Ferrari το κιτ επιδιόρθωσης ελαστικού της Agip, οι βασικές ασφάλειες, μπουζί Champion σε συσκευασία των δέκα, ένα όργανο πίεσης ελαστικών της Michelin, τέσσερις λαμπτήρες, γάντζος ρυμούλκησης και ένα σετ από ιμάντες.

Για όποιον λατρεύει τα αυθεντικά αξεσουάρ αυτοκινήτου και ειδικά της Ferrari, να αναφέρουμε ότι η τιμή της συγκεκριμένης εργαλειοθήκης ξεκινά από τις 3.800 ευρώ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης