Μια μοναδική Chevrolet Corvette Sting Ray ψάχνει τον επόμενο ιδιοκτήτη της

Μια μοναδική Chevrolet Corvette Sting Ray ψάχνει τον επόμενο ιδιοκτήτη της

Σε δημοπρασία του οίκου Barrett-Jackson θα βρεθεί μια πλήρως ανακατασκευασμένη Chevrolet Corvette Sting Ray που έχει κρατήσει την αυθεντική εικόνα αλλά είναι προικισμένη με αρκετά σύγχρονα μηχανικά μέρη

Chevrolet-Corvette_Restomod
Στο στόχαστρο πολλών συλλεκτών αναμένεται να βρεθεί μια απαστράπτουσα αλλά και ιδιαίτερη Chevrolet Corvette Sting Ray του 1967 που θα φιλοξενηθεί στην δημοπρασία του οίκου Barrett-Jackson.
Πέρα από την σπανιότητά της ως μια κλασσική Corvette, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο υπολογίζεται πως θα καταφέρει να πιάσει μια εξαιρετικά υψηλή τιμή καθώς συνδυάζει την αψεγάδιαστη εμφάνιση με το πλεονέκτημα της υιοθέτησης αρκετών σύγχρονων μηχανολογικών στοιχείων. Η ανακατασκευή της έχει γίνει από την εταιρία Flat Out Autos η οποία έχει διατηρήσει σε απόλυτο βαθμό την αυθεντικότητα της εικόνας του μοντέλου. Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε λευκή απόχρωση η οποία τονίζει την αντίθεση με την κόκκινη ρίγα στο καπό και την εισαγωγή αέρα σε αυτό ενώ την αίσθηση του καινούργιου έχουν και όλες οι λεπτομέρειες από νίκελ στον προφυλακτήρα με τη εικόνα να συμπληρώνεται ιδανικά από τις νικελωμένες ακτινωτές ζάντες της Curtis Speed Equipment.

Αντίστοιχη με την εντυπωσιακή εξωτερική εικόνα είναι και αυτή του κατακόκκινου εσωτερικού που έχει επιμεληθεί η Easley Custom Upholstery ντύνοντας τις περισσότερες επιφάνειες με δέρμα εξαιρετικής ποιότητας. Τα ακόμα καλύτερα νέα κρύβονται πάντως κάτω από το καπό όπου φιλοξενείται ένας σύγχρονος LS V8 κινητήρας ο οποίος πάντως χάρη στις κατάλληλες αισθητικές επεμβάσεις της εταιρίας LS Classics έχει αποκτήσει μια ταιριαστή ρετρό εμφάνιση. Ο οίκος Barrett-Jackson δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας του αυτοκινήτου όμως πολλοί θεωρούν δεδομένο η εντυπωσιακή Corvette θα φθάσει σε ένα πολύ μεγάλο τριψήφιο νούμερο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης