Με ξεχωριστή σχεδίαση το νέο Kia Sportage

Με ξεχωριστή σχεδίαση το νέο Kia Sportage

Ο κορεάτικος όμιλος Hyundai – Kia έχει κάνει μια στροφή στην σχεδιαστική του φιλοσοφία δίνοντας πλέον στη νέα γενιά μοντέλων του ένα άκρως ενδιαφέρον και ξεχωριστό ύφος, κάτι που σύντομα θα δούμε και στο νέο Kia Sportage.

kia_sportage_render__2_
Μέσα από τη νέα γενιά μοντέλων ο όμιλος των Hyundai και Kia δηλώνει ξεκάθαρα πως έχει γυρίσει σελίδα σε σχεδιαστικό επίπεδο ακολουθώντας μια σαφώς πιο δημιουργική κατεύθυνση.
Με βάση αυτό το δεδομένο αρκετοί ανεξάρτητοι σχεδιαστές έχουν παρουσιάσει τις προτάσεις τους σχετικά με την εικόνα που θα έχει το νέο Kia Sportage το οποίο πρόσφατα έχει απαθανατιστεί σε δοκιμές εξέλιξης με έντονο καμουφλάζ. Επάνω σε αυτά τα πρωτότυπα δοκιμών έχουν βασιστεί διάφορες ψηφιακές απεικονίσεις οι οποίες ουσιαστικά έχουν ενσωματώσει σχεδιαστικά στοιχεία που έχουμε δει σε ορισμένα νέα μοντέλα της Kia στις αναλογίες που φαίνεται πως θα έχει το αμάξωμα του νέου Sportage.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας σχεδιαστικής γλώσσας αφορά τη μάσκα και τα ιδιαίτερα γωνιώδη φωτιστικά σώματα που προσδίδουν μια πιο έντονα δυναμική εικόνα. Παράλληλα με αυτό ο σχεδιασμός των νέων κορεάτικων μοντέλων φαίνεται να εκμεταλλεύεται την οπτική ένταση που δημιουργούν οι έντονες ακμές κατά μήκος του αμαξώματος και ιδιαίτερα στα εμπρός και πίσω φτερά προσδίδοντας ένα πιο αθλητικό ύφος. Προφανώς πάντως είναι ακόμα πολύ νωρίς για να έχουμε κάποια ένδειξη για τις σχεδιαστικές επιλογές που θα γίνουν στο εσωτερικό.
Αντίστοιχα νωρίς είναι να για υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες σχετικά με τις μηχανολογικές επιλογές του νέου μοντέλου αν και οι πιθανότητες συγκλίνουν στην υιοθέτηση των νέων ήπιων υβριδικών μονάδων και βέβαια στην ύπαρξη τόσο μπροσθιοκίνητων όσο και τετρακίνητων εκδόσεων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης