Το Land Rover Defender δέχεται τη φροντίδα της Carlex

Το Land Rover Defender δέχεται τη φροντίδα της Carlex

Η πρόσφατη δημιουργία της Carlex με βάση το νέο Land Rover Defender αποδεικνύει πως η απόλυτη πολυτέλεια μπορεί να συνδυαστεί με τον σκληροτράχηλο εκτός δρόμου χαρακτήρα

land-rover-defender-carlex
Για ακόμα μια φορά η Carlex δημιουργεί μια ειδική έκδοση που συνδυάζει τον δυναμισμό με την πολυτέλεια έχοντας σαν βασικό χαρακτηριστικό την κλασσική πράσινη απόχρωση British Racing Green από την οποία έχει πάρει το όνομά της και το μοντέλο.
Καμβάς της δημιουργίας είναι το νέο Land Rover Defender το οποίο έχει αποκτήσει μια ακόμα πιο επιθετική εμφάνιση χάρη στις προσθήκες των θόλων, σε κάποια αεροδυναμικά βοηθήματα αλλά και διακοσμητικά στοιχεία από ανθρακονήματα. Εξατομικευμένο σχέδιο έχουν οι ζάντες σε μαύρη απόχρωση ενώ συμπληρωματικά στα παραπάνω οι λευκές ρίγες κατά μήκος του αμαξώματος όπως και οι επιγραφή Racing Green Edition χαμηλά στις πόρτες δημιουργεί μια χρωματική αντίθεση τονίζοντας περεταίρω το δυναμικό ύφος.

Το εσωτερικό έχει ντυθεί με σκούρο μπεζ δέρμα εξαιρετικής ποιότητας ενώ μπροστά έχουν τοποθετηθεί σπορ μπάκετ καθίσματα με την επιγραφή Racing Green Edition κεντημένη στην πλάτη. Επιπλέον έχουν προστεθεί στοιχεία διάκοσμου από ανθρακονήματα μεταξύ των οποίων και πλακέτα με την αρίθμηση του αυτοκινήτου καθώς η συγκεκριμένη έκδοση είναι περιορισμένης παραγωγής. Πέραν των αισθητικών παρεμβάσεων η Carlex δεν έχει προχωρήσει σε μηχανολογικές αναβαθμίσεις στον κινητήρα, την ανάρτηση ή την μετάδοση του Defender που φυσικά ακόμα και σε αυτή την ειδική έκδοση διατηρεί αναλλοίωτο τον χαρακτήρα και τις εξαιρετικές εκτός δρόμου ικανότητες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης