VIP μετακινήσεις με θωρακισμένη Mercedes-Benz V-Class

VIP μετακινήσεις με θωρακισμένη Mercedes-Benz V-Class

Η εταιρεία που ειδικεύεται στην «μετατροπή» των αυτοκινήτων σε θωρακισμένα, προσφέρει τώρα τη V-Class με βαλλιστική προστασία επιπέδου CEN BR6, που καλύπτει και ταυτόχρονη έκρηξη δύο χειροβομβίδων κάτω από το αυτοκίνητο.

Merc_V-Class_Inkas_Armored_1

Σε αυτό το επίπεδο προστασίας, το χαρακτηριστικό είναι πως το αυτοκίνητο έχει ειδικά σχεδιασμένες ενισχύσεις που το καθιστούν ανθεκτικό ακόμα και στην περίπτωση που ταυτόχρονα δύο χειροβομβίδες σκάσουν από κάτω. Οι πόρτες, το πάτωμα και η οροφή έχουν ενισχυθεί, ενώ το αλεξίσφαιρο γυαλί αντικατέστησε τα τυπικά παράθυρα. Εκτός αυτού, η V-Class έχει δεχτεί και άλλες μετατροπές, όπως ενισχυμένους μηχανισμούς συρόμενων θυρών και ενισχύσεις για την υποστήριξη του επιπλέον βάρους. Η ανάρτηση και τα φρένα έχουν αναβαθμιστεί επίσης για να αντεπεξέλθουν στο επιπλέον βάρος, και τα ελαστικά run-flat διασφαλίζουν μια ασφαλή απόδραση από το σημείο κάποιας ενέδρας.

Παρόλο που είναι σε θέση να διατηρήσει τους (έως οκτώ) επιβάτες ασφαλείς, το Inkas V-Class διατηρεί απαράλλακτη την εμφάνιση του μοντέλου. Είναι επίσης εξοπλισμένο με όλες τις ανέσεις πολυτέλειας που αναμένονται, όπως τα άνετα καθίσματα που προσφέρουν και μασάζ, θέρμανση και κλιματισμό, μαζί με ένα φινίρισμα υψηλής ποιότητας. Το σύστημα ψυχαγωγίας με την οθόνη 7 ιντσών βρίσκεται ακόμα στη θέση του, μαζί με μια πληθώρα στοιχείων ασφαλείας. Η εταιρεία επικοινωνεί και το ότι το εσωτερικό μπορεί να προσαρμοστεί περαιτέρω ώστε να ταιριάζει στις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη, αλλά για να μάθει κανείς λεπτομέρειες σχετικές με το κόστος της όλης μετατροπής, θα πρέπει να επικοινωνήσει με την ίδια την εταιρεία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης