Η VW ετοιμάζει ηλεκτρικό station wagon

Η VW ετοιμάζει ηλεκτρικό station wagon

Το Space Vizzion είναι το πιο πρόσφατο concept της VW με πράσινο φως για παραγωγή, ένα χρόνο μετά την επίσημη παρουσίασή του.

VW_ID_Vizzion_2_1

Η Volkswagen αποκάλυψε το Space Vizzion ακριβώς πριν από ένα χρόνο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, ως το έβδομο concept βασισμένο στην πλατφόρμα MEB. Έχει τη μορφή ενός σπορ station wagon και με μια πρόσφατη καταχώρησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Διευθύνων Σύμβουλος της VW, Ralf Brandstätter, επιβεβαίωσε ότι υπάρχει μοντέλο που βασίζεται στο πρωτότυπο αυτό και κατευθύνεται προς τη γραμμή παραγωγής. Ο Brandstätter δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες σχετικά με το μοντέλο παραγωγής αλλά επιβεβαίωσε ότι θα έχει πολύ χαμηλό συντελεστή οπισθέλκουσας καθώς και αυτονομία 700 χιλιομέτρων.


Με δεδομένο πως και τα προηγούμενα concepts της VW που πέρασαν στην παραγωγή δεν είχαν και μεγάλες διαφορές σε ότι έχει να κάνει με την αισθητική τους σε σχέση με το πρωτότυπο, έτσι και τώρα με το Space Vizzion περιμένουμε το ίδιο κομψό αμάξωμα να φτάσει στη γραμμή συναρμολόγησης. Επιπλέον, το concept περιελάμβανε εντυπωσιακούς προβολείς, φώτα πορείας ημέρας ενσωματωμένα στην μπροστινή μάσκα και περίπλοκα πίσω φώτα με φωτεινή μπάρα LED. Το πρωτότυπο είχε παρουσιαστεί ως τετραθέσιο αλλά στην πράξη περιμένουμε η έκδοση παραγωγής να είναι πενταθέσια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης