Νέα εισαγωγική έκδοση της Jaguar I-Pace

Νέα εισαγωγική έκδοση της Jaguar I-Pace

Πρεμιέρα στην γερμανική αγορά κάνει η νέα «μικρή» Jaguar I-Pace EV320 SE που μπαίνει στη βάση της γκάμας του ηλεκτρικού βρετανικού SUV

Jaguar_I-Pace__1_
Δεν μπορούμε να φανταστούμε πως θα είναι πολλοί αυτοί που θα ενοχληθούν ιδιαίτερα από την χαμηλότερη απόδοση των 320 ίππων έναντι των 400 που γνωρίζαμε ως τώρα για την I-Pace από την στιγμή που η νέα βασική EV320 SE θα προσφέρει όλο το υπόλοιπο εξαιρετικό πακέτο του βρετανικού ηλεκτρικού SUV και μάλιστα σε άκρως δελεαστική τιμή.
Η μείωση της απόδοσης κατά 80 ίππους είναι φυσικό να έχει επιφέρει μια αντίστοιχη αλλαγή στις επιδόσεις όμως ακόμα και έτσι τα 6,4’’ που χρειάζεται η EV320 SE (έναντι των 4,8 της EV400 S) δηλώνουν πως πρόκειται για ένα γρήγορο σύνολο. Η συνολική απόδοση έχει μειωθεί στους 320 ίππους και τα 51 χλγμ ροπής όμως παραμένει η μπαταρία των 90 kWh που υπάρχει και στις μεγαλύτερες εκδόσεις. Αυτό με την σειρά του σημαίνει πως είναι ανεπηρέαστη και η αυτονομία που παραμένει στα 470 χιλιόμετρα.

Πάντως η «μικρή» I-Pace συνοδεύεται από το αρκετά πλούσιο πακέτο εξοπλισμού SE το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ζάντες 20’’, ηλεκτρικά ανοιγόμενη πόρτα πορτπαγκάζ, φώτα LED, ηλεκτρικά και δερμάτινα σπορ καθίσματα καθώς και το νέο Pivi Pro σύστημα πολυμέσων με δύο οθόνες αφής. Όλα τα παραπάνω μάλιστα προσφέρονται στην Γερμανία στην τιμή των 64.957 ευρώ όταν η EV400 S ξεκινά από τα 75.351 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης