Φέτος το καλοκαίρι, η Goodyear σε πάει πιο μακριά.

Σύμμαχός σας το νέο ελαστικό

EfficientGrip Performance 2.

50% περισσότερα χιλιόμετρα* – Άριστες επιδόσεις.

Η Goodyear με το νέο αποδοτικό ελαστικό EfficientGrip Performance 2 σε παροτρύνει να γνωρίσεις τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας με ιδιαίτερη άνεση και ασφάλεια, χωρίς το παραμικρό άγχος. Η εξερεύνηση της χώρας μας αποκτά νέα διάσταση χάρη στη μεγάλη χιλιομετρική απόδοση του νέου ελαστικού της Goodyear. Και επειδή το καλοκαίρι σημαίνει εξερεύνηση, περιπέτεια αλλά και ξεγνοιασιά και αίσθημα ασφάλειας, φόρεσε τα  EfficientGrip Performance 2 και ξεκίνα για συναρπαστικές διαδρομές.


Κάνε τον γύρο της Πελοποννήσου και μείνε έκπληκτος με την απίστευτη εναλλαγή τοπίων αλλά και τη διαφορά σε κράτημα και απόδοση που θα έχει το αυτοκίνητό σου. Γνώρισε τα μαγικά τοπία της Ηπείρου, από τις εκπληκτικές παραλίες της στα Αλπικά τοπία των βουνών της, μέσα από διαδρομές που κόβουν κυριολεκτικά την ανάσα, για να διαπιστώσεις πως ακόμη και κάτω από δύσκολες συνθήκες το νέο Goodyear EfficientGrip Performance 2 σου προσφέρει πάντα και παντού το αίσθημα ασφάλειας που χρειάζεσαι σε έναν δρόμο γεμάτο με στροφές. Προσπάθησε να «κατέβεις» σε όσο το δυνατόν περισσότερες παραλίες της Χαλκιδικής ή μπες στο πρώτο πλοίο για να μαγευτείς από τις άγριες ομορφιές της Κρήτης.

Μη φοβάσαι να διανύσεις χιλιάδες χιλιόμετρα, αφού η υψηλή ελαστικότητα και ευκαμψία του πέλματος του νέου Goodyear EfficientGrip Performance 2 βοηθάει στη μικρότερη φθορά του ελαστικού που προκαλείται από το τραχύ οδόστρωμα σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών χωρίς κανένα συμβιβασμό απόδοσης σε βρεγμένο ή στεγνό οδόστρωμα. H προηγμένη τεχνολογία Mileage Plus προσφέρει κατά 50% υψηλότερη χιλιομετρική απόδοσή και κατ’ επέκταση μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, ακόμα και στο «δύσκολο», γεμάτο απότομες στροφές, οδικό δίκτυο της ελληνικής επαρχίας, όπου η άνεση, το κράτημα και εξαιρετική ικανότητα φρεναρίσματος του νέου ελαστικού της Goodyear κάνουν τη διαφορά.

Κέρδισε και εσύ ένα σετ ελαστικών EfficientGrip Performance 2 και απόλαυσε τις καλοκαιρινές διαδρομές σου, συμμετέχοντας στον facebook διαγωνισμό της Goodyear https://www.facebook.com/Goodyear.gr/.

*Εσωτερική δοκιμή. Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο EfficientGrip Performance. Διαστάσεις ελαστικών δοκιμής: 205/55R16 91V, αυτοκίνητο δοκιμής: VW Golf 7, τοποθεσία δοκιμής: ανοιχτοί δρόμοι στο Λουξεμβούργο και τη Γαλλία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr