Ζωμοί, η γευστική βάση της μαγειρικής
22.11.2018
08:07
Τι είναι ένας ζωμός; Σύμφωνα με τον κλασικό ορισμό, ζωμός είναι ένα εύγευστο υγρό που προκύπτει από κόκαλα, λαχανικά (κρεμμύδι, καρότο, σέλερι), αρωματικά (πιπέρι, δάφνη, θυμάρι, μαϊντανό κ.λπ.) ή νερό, μέσω της διαδικασίας του σιγανού βρασμού.
Ζωμοί, η γευστική βάση της μαγειρικής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr