Σαλάτα με κολοκύθα, μανταρίνι, γκοργκοντζόλα και αλμυρή γκρανόλα

Μια δροσερή και εντυπωσιακή σαλάτα σε συνταγή της Ελένης Σαράντη, που αποτελεί ιδανική επιλογή όταν η περίσταση το απαιτεί

Διαδικασία
Βήμα 1
Γκρανόλα: Χοντροκόβουμε τα αμύγδαλα και τα καρύδια και τα ανακατεύουμε με όλους τους υπόλοιπους ξηρούς καρπούς.

Δείτε αναλυτικά τη συνταγή στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr