Ρεβεγιόν: Πλήρης οδηγός για μενού, οργάνωση, art de la table

Από το mix & match μενού έως το πιο δημιουργικό εορταστικό line up και μαζί 150 συμβουλές, ιδέες, μυστικά και κανόνες για σίγουρη επιτυχία

Εν όψει των ρεβεγιόν η κουζίνα γίνεται το επίκεντρο του σπιτιού. Εκεί όπου ο προγραμματισμός συναντά τη δημιουργία, οι πρώτες ύλες γίνονται ιστορίες και το τραπέζι μετατρέπεται σε σκηνικό φιλοξενίας. Στο φετινό γιορτινό αφιέρωμα του Cantina, η προετοιμασία αντιμετωπίζεται συνολικά: ένας πλήρης οδηγός που καλύπτει: οργάνωση, πρώτες ύλες, art de la table, ημερολόγιο εργασιών, αλλά και 150 πολύτιμες συμβουλές, ιδέες, μυστικά και κανόνες για σίγουρη επιτυχία. Φυσικά, η καρδιά του αφιερώματος χτυπά δυνατά στο μενού.

Διαβάστε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr