Πώς ο πουρές μήλου αντικαθιστά αυγά και ζάχαρη στα γλυκά – και τα κάνει και πιο νόστιμα
13.12.2025
17:00
Ο πουρές μήλου δεν είναι μόνο υγεινός. Αντικαθιστά αυγά και ζάχαρη στα γλυκά, χαρίζοντας υγρασία, νοστιμιά και θρεπτική αξία σε κάθε μπουκιά.
Η γλύκα του πουρέ μήλου προέρχεται από τα φυσικά σάκχαρα των μήλων (φρουκτόζη και γλυκόζη), τα οποία ενισχύουν τη γεύση χωρίς να ανεβάζουν απότομα το σάκχαρο του αίματος, όπως η επεξεργασμένη ζάχαρη
Διαβάστε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Διαβάστε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr