Πώς φτιάχνουμε ganache με κουβερτούρα ΙΟΝ σαν επαγγελματίας

Δεν χρειάζεται να είμαστε pastry chef για να φτιάξουμε μία τέλεια ganache

Αρκεί να ακολουθήσουμε κάποια συγκεκριμένα βήματα και να δώσουμε προσοχή στα μυστικά που μας αποκαλύπτουν οι επαγγελματίες. Ας δούμε πώς θα πετύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας κλασική κουβερτούρα ΙΟΝ και κρέμα γάλακτος:

Διαβάστε περισσότερα στο cantina.protothema.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr