Οι συμβουλές των σεφ για αυθεντική, αγιορείτικη μελιτζανοσαλάτα

Με τη βοήθεια των σεφ Βασίλη Ακρίβο, Γιώτα Κουφαδάκη και Μαρίνα Χρονά, φτιάχνουμε βήμα - βήμα την πιο νόστιμη μελιτζανοσαλάτα του καλοκαιριού

Ζεστή ή κρύα μελιτζανοσαλάτα;
Ανάλογα τα γούστα. Κάποιοι την αφήνουν στο ψυγείο για να δέσουν τα αρώματα των υλικών. Εγώ τη βάζω στο πιάτο χλιαρή. Αφού κάψεις τη μελιτζάνα, αφήνεις να στραγγίξει από τα υγρά της, ανακατεύεις με τα υπόλοιπα υλικά και τη σερβίρεις. Για να νιώθεις το έντονο καπνιστό άρωμα που απέκτησε στο κάψιμο.
Γιώτα Κουφαδάκη

Διαβάστε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr