Γεμιστά «ορφανά» ή με κιμά; Ποια εκδοχή είναι πιο αυθεντικά ελληνική;

Ποια συνταγή είναι η πιο παλιά

Τα γεμιστά αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και εμβληματικά πιάτα της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας. Είναι ένα φαγητό άρρηκτα συνδεδεμένο με το καλοκαίρι, τις διακοπές στο σπίτι της γιαγιάς και με το μεσημεριανό τραπέζι στην αυλή του σπιτιού, ύστερα από ατελείωτες ώρες παιχνιδιού στη θάλασσα. Επίσης, είναι ένα πιάτο που «διχάζει», καθώς το αιώνιο ερώτημα παραμένει: τα αυθεντικά γεμιστά είναι με κιμά ή χωρίς;

Διαβάστε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr