Αθανάσιος Μαύρος: Η τροφή χάνεται καθ’ οδόν - Σπατάλη σε όλα τα στάδια της αλυσίδας παραγωγής στην Ελλάδα

Ο Αθανάσιος Μαύρος, Επικεφαλής Τομέα Καταναλωτικών Προϊόντων και Λιανεμπορίου Νοτιοανατολική Ευρώπη, Ernst & Young, στο Cantina Academy, τη νέα καινοτόμα σειρά συνεδρίων από το Cantina και το Πρώτο Θέμα, με αντικείμενο: «Διασφαλίζοντας το μέλλον της τροφής», στη Λάρισα

«Στην Ελλάδα σπαταλώνται πάνω 2 εκατομμύρια τόνοι φαγητού κατά μήκος της αλυσίδας», δήλωσε ο Αθανάσιος Μαύρος, Επικεφαλής Τομέα Καταναλωτικών Προϊόντων και Λιανεμπορίου Νοτιοανατολική Ευρώπη, Ernst & Young, κατά την ομιλία του στο πάνελ «Ο νέος παραγωγικός χάρτης της Ελλάδας» στο Cantina Academy, τη νέα καινοτόμα σειρά συνεδρίων από το Cantina και το Πρώτο Θέμα, με αντικείμενο: «Διασφαλίζοντας το μέλλον της τροφής», στη Λάρισα.

 Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr