Μπορούμε να σιτέψουμε κρέας στο σπίτι;

Ένα σιτεμένο κρέας είναι πολύ μαλακό στη μπουκιά, έχει σαφώς περισσότερη νοστιμιά και έχει ελάχιστη απώλεια υγρών στο ψήσιμο

Όλοι έχετε ακούσει για το σίτεμα του κρέατος, αλλά λίγοι γνωρίζουν πραγματικά τι είναι, πού εφαρμόζεται και πώς μπορεί να παράγει υπεραξία γεύσης. Όσοι δε έχουν αντιληφθεί την γαστρονομική αξία, ρωτούν αν μπορούν να σιτέψουν κρέατα σπίτι τους και βέβαια πού μπορούν να βρουν σιτεμένο κρέας στην αγορά.

Το σίτεμα είναι μια φυσική διαδικασία ωρίμανσης του κρέατος, που συγκεντρώνει και γλυκαίνει τη γεύση του και μαλακώνει τους ιστούς του. Ένα σιτεμένο κρέας είναι πολύ μαλακό στη μπουκιά, έχει σαφώς περισσότερη νοστιμιά και έχει ελάχιστη απώλεια υγρών στο ψήσιμο.


Διαβάστε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr