Τούρτα με ραβανί καρύδας και φράουλες

Μια ανοιξιάτικη τούρτα που στη γεύση της θυμίζει πολύ τα μαμαδίστικα γλυκά.

Sponsored Content

Διαδικασία

Βήμα 1
Για το σιρόπι: Βάζουμε τη ζάχαρη και το νερό σε κατσαρολάκι πάνω σε μέτρια φωτιά, ανακατεύουμε να λιώσει η ζάχαρη και βράζουμε το σιρόπι για 5 λεπτά. Προσθέτουμε το χυμό του λεμονιού, τραβάμε το κατσαρολάκι από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει το σιρόπι.

Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr