Μινεστρόνε με φασόλια
02.07.2024
15:30
Με φασόλια αντί για το κλασικό ζυµαρικό, η σούπα αυτή είναι ένα πιάτο το οποίο θα µας κρατάει χορτάτους περισσότερο απ’ όσο µπορούµε να φανταστούµε. Τη σερβίρουµε ιδανικά µε φρυγανισµένο ψωµί και τυρί φέτα για ένα ακόµα πιο ολοκληρωµένο και χορταστικό γεύµα.
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε µια µεγάλη κατσαρόλα µε βαρύ πάτο ζεσταίνουµε 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουµε τον κιµά του λουκάνικου. Μόλις αρχίσει να παίρνει χρώµα ο κιµάς, προσθέτουµε το σκόρδο και την καπνιστή πάπρικα και σοτάρουµε για 30΄΄.
Βήμα 2
Κατόπιν, προσθέτουµε τα λαχανικά και τα φασόλια και σοτάρουµε µέχρι να αρχίσουν να παίρνουν χρώµα. Ρίχνουµε το νερό, τα ντοµατάκια και αλατίζουµε. Κλείνουµε µε το καπάκι και βράζουµε για 20΄ ή µέχρι να µαλακώσουν τα λαχανικά. Στο τέλος προσθέτουµε τον χυµό λεµονιού.
Δείτε τα υλικά και όλα τα βήματα της συνταγής στο cantina.protothema.gr
Βήμα 1
Σε µια µεγάλη κατσαρόλα µε βαρύ πάτο ζεσταίνουµε 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουµε τον κιµά του λουκάνικου. Μόλις αρχίσει να παίρνει χρώµα ο κιµάς, προσθέτουµε το σκόρδο και την καπνιστή πάπρικα και σοτάρουµε για 30΄΄.
Βήμα 2
Κατόπιν, προσθέτουµε τα λαχανικά και τα φασόλια και σοτάρουµε µέχρι να αρχίσουν να παίρνουν χρώµα. Ρίχνουµε το νερό, τα ντοµατάκια και αλατίζουµε. Κλείνουµε µε το καπάκι και βράζουµε για 20΄ ή µέχρι να µαλακώσουν τα λαχανικά. Στο τέλος προσθέτουµε τον χυµό λεµονιού.
Δείτε τα υλικά και όλα τα βήματα της συνταγής στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr