Η καρμπονάρα αλλιώς, στη χορτοφαγική της εκδοχή

Η αγαπημένη καρμπονάρα στην light, υγιεινή και άκρως καλοκαιρινή εκδοχή της. Τα σπαγγέτι ολικής άλεσης μπλέκουν γλυκά με τα κολοκυθάκια και την καπνιστή πάπρικα φέροντας στο τραπέζι μας το απόλυτο πιάτο του καλοκαιριού.

Διαδικασία
Βήμα 1
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Όσο βράζουν τα ζυμαρικά, σε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε με 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο το σκόρδο για 30΄΄.

Βήμα 2
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και μόλις αρχίσει να παίρνει χρώμα, ρίχνουμε την πάπρικα, το κύμινο και τη ρίγανη. Σοτάρουμε μέχρι να μυρίσουν τα μπαχαρικά και προσθέτουμε τα κολοκύθια. Μαγειρεύουμε για 2΄-3΄ μέχρι να μαλακώσουν και αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά.

Δείτε τα υλικά και όλα τα βήματα της συνταγής στο cantina.protothema.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr