Κολοκυθόρυζο λεμονάτο

Φανταστικό κολοκυθόρυζο στην κατσαρόλα, απόλυτα καλοκαιρινή, φρέσκια γεύση, αφού είναι η εποχή που βρίσκουμε τα πιο τρυφερά και νόστιμα κολοκυθάκια με ανθούς τους οποίους προσθέτουμε οπωσδήποτε!

Βήμα 1
Σε μια κατσαρόλα με ζεσταίνουμε το μισό από το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια και τα σκόρδα για 3΄. Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, το σέλερι, τα κρεμμυδάκια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 8΄-10΄.

Βήμα 2
Προσθέτουμε το ρύζι, αλάτι, πιπέρι, το νερό, τον μαϊντανό, τον άνηθο και μαγειρεύουμε σε μέτρια δυνατή φωτιά για περίπου 25΄.

Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr