Μοκατσίνο: Πώς φτιάχνεται το ρόφημα που συνδυάζει καφέ με σοκολάτα

O καφές μόκα είναι το ρόφημα που συνδυάζει πολύ αρμονικά τη σοκολάτα με τον καφέ, διατηρώντας την απόλυτη ισορροπία μεταξύ τους.


Όταν θέλετε μια μικρή δόση καφεΐνης σε ένα λίγο πιο γλυκό ρόφημα τότε ο μοκατσίνο είναι ακριβώς αυτό που αποζητάτε. Καταναλώνεται και ζεστός αλλά και κρύος το καλοκαίρι. Το μυστικό για να πετύχετε την τέλεια ισορροπία στο συγκεκριμένο ποτό είναι να φτιάξετε ένα σωστό και καλά χτυπημένο αφρόγαλα. Αν το θέλετε πιο γλυκό, μπορείτε να προσθέσετε κι άλλη σοκολάτα, ενώ οι λάτρεις της πικρής γεύσης μπορούν να αντικαταστήσουν τη σοκολάτα γάλακτος με μαύρη.


Δείτε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr