Δυσανεξία στη λακτόζη: 5 συμβουλές που θα βοηθήσουν την καθημερινότητά σας

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι, μεγαλώνοντας εμφανίζουν συμπτώματα δυσανεξίας σε προϊόντα με μεγάλη ποσότητα λακτόζης.

Τι συμβαίνει στον οργανισμό των ατόμων με δυσανεξία στη λακτόζη, ποια είναι τα συμπτώματα και με ποια προϊόντα μπορούν να αντικαταστήσουν τα κοινά γαλακτοκομικά;

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι, μεγαλώνοντας εμφανίζουν συμπτώματα δυσανεξίας σε προϊόντα με μεγάλη ποσότητα λακτόζης, όπως το παγωτό, το γάλα, το βούτυρο, οι κρέμες, μερικά τυριά, το ψωμί κ.α. Σύμφωνα μάλιστα με σχετικές έρευνες, το ποσοστό του πληθυσμού με δυσανεξία στη λακτόζη υπερβαίνει το 65%. Ας δούμε τι συμπτώματα εμφανίζουν όσοι έχουν δυσανεξία στη λακτόζη καθώς και με ποια προϊόντα μπορούν να αντικαταστήσουν τα κοινά γαλακτοκομικά, ώστε να γίνει πιο εύκολη και γευστική η καθημερινότητά τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr