Ο λόγος που ο Μπρους Γουίλις είναι σε καραντίνα με την Ντέμι Μουρ και όχι με τη γυναίκα του!

Ο λόγος που ο Μπρους Γουίλις είναι σε καραντίνα με την Ντέμι Μουρ και όχι με τη γυναίκα του!

Καραντίνα με την... πρώην, matching πυτζάμες και χαμόγελα στο φωτογραφικό φακό. Υπάρχει, όμως, εξήγηση!

bruce_ar
Κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει online διάφορες ανακοινώσεις από πολυκατοικίες στην χώρα μας που έχουν γίνει viral.

Οι λόγοι για την ανάρτησή τους, ποικιλούν... Από τα φώτα και το πετρέλαιο μέχρι και τις σεξουαλικές επιδόσεις των κατοίκων.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η τελευταία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες...

Κρίνοντας λοιπόν από τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση, ένας μαθητής που προσπαθούσε να διαβάσει, απηύδησε με μία γειτόνισσα που κατά την διάρκεια των σεξουαλικών της επαφών, ανεβάζει πολύ την ένταση, με αποτέλεσμα να της γράψει...

«Παρακαλείται η κυρία που κάνει εντόνως αισθητή την παρουσία της κάθε βράδυ με το σεξουαλικό της ταπεραμέντο, να κατεβάσει τις εντάσεις της γιατί κάποιοι προσπαθούν να διαβάσουν.

Κι εμείς κάνουμε σεξ, αλλά δεν το μαθαίνει όλο το τετράγωνο. Ο Μπρους Ουίλις περνάει την καραντίνα μαζί με την πρώην γυναίκα του, Ντέμι Μουρ, και τα παιδιά τους, όπως αποκάλυψε τόσο ο ίδιος από το προφίλ του στο instagram, όσο και η κόρη τους, Σκάουτ.

Κλείσιμο
Κάποιοι... βιάστηκαν και να αντιδράσουν, αφού ο ηθοποιός είναι χωρισμένος από τη Ντέμι Μουρ από το 2000 και πλέον παντρεμένος με την Έμα Χέμινγκ.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Ωστόσο, υπάρχει εξήγηση για όλο αυτό. Η Έμα Χέμινγκ ήταν προγραμματισμένο να βρεθεί κι αυτή στο Αϊντάχο μαζί με την οικογένεια Ουίλις - Μουρ, οι οποίοι διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, αλλά ένα ζήτημα υγείας την κράτησε πίσω.

«Για όλους αυτό μοιάζει να ξεπερνά τα όρια, αλλά η μητριά μου θα ερχόταν εδώ μαζί με τις δύο μικρές μου αδερφές», είπε σε podcast η Σκάουτ, η οποία αποκάλυψε πως η μία της αδερφή, στην προσπάθεια να τρυπήσει με μια βελόνα το παπούτσι της, κάρφωσε ο πόδι της και πήγε για εξετάσεις.

Στη συνέχεια, οι περιορισμοί λόγω κορονοϊού κράτησαν την Έμα Χέμινγκ μακριά από τον άντρα της και την υπόλοιπη οικογένειά του.υχαριστούμε πολύ».

View this post on Instagram

#repost @demimoore ・・・ Family bonding 💚

A post shared by Bruce Willis (@brucewillisbw) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης