Η μπαταρία του iPhone XR κρατάει 8,5 ώρες λιγότερο από όσο λέει η Apple (pics)

Η μπαταρία του iPhone XR κρατάει 8,5 ώρες λιγότερο από όσο λέει η Apple (pics)

Tα τεστ που έκανε το «Witch?» κατέληξαν πως η Apple και η HTC έχουν υπερεκτιμήσει τις μπαταρίες τους, την ώρα που Nokia, Samsung και Sony προσφέρουν περισσότερο από όσο λένε.

battery_ar
Ένα νέο χτύπημα φαίνεται πως δέχεται η Apple μετά την πτώση ύψους 17% που σημείωσαν οι πωλήσεις των iPhone στο πρώτο τρίμηνο του 2019.

Η έρευνα που πραγματοποίησε το «Witch?» κατέληξε στο συμπέρασμα πως η μπαταρία του iPhone XR κρατάει πολύ λιγότερο από ότι αναφέρει η κατασκευάστρια εταιρία, την ώρα που Nokia, Samsung και Sony μπορούν να υπερηφανεύονται για το ακριβώς αντίθετο.

battary1





Κλείσιμο
Συγκεκριμένα έγινε τεστ στην ώρα ομιλίας τουλάχιστον 6 μοντέλων από 5 διάσημες εταιρίες, με τις συνολικές συσκευές που μπήκαν στο μικροσκόπιο να είναι 50.

Από αυτές, την χειρότερη επίδοση έκανε η Apple και συγκεκριμένη το iPhone XR. Η μπαταρία της συγκεκριμένης εταιρίας κρατάει κατά μέσο όρο 31% λιγότερο από ότι διαφημίζεται, ενώ το μοντέλο αυτό αν και η Apple υποστηρίζει οτι κρατάει με φουλ φόρτιση 25 ώρες, στην πραγματικότητα ο χρόνος αυτός πέφτει στις 25 ώρες.


battary2

Στην αντίπερα όχθη βρίσκεται η Sony, οι μπαταρίες της οποίας κρατάνε 9 ώρες περισσότερο από όσο υποστηρίζουν οι κατασκευαστές τους, με το Xperia Z5 Compact του 2015 από τις 17 ώρες να φτάνει τις 25 ώρες και τα 52 λεπτά.



battary3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης