Blueground: Ένας ελληνικός «μονόκερος» σε… αναμονή

Blueground: Ένας ελληνικός «μονόκερος» σε… αναμονή

Τα νέα σχέδια της start up που πλησιάζει το «φράγμα» του 1 δισ. δολ. και οι προοπτικές της - Σε ποιες πόλεις του εξωτερικού σκοπεύει να επεκτείνει τις δραστηριότητες της στην εκμίσθωση διαμερισμάτων

blueground_xr
Ένας ελληνικός «’’μονόκερος’’ σε αναμονή». Μια unicorn σε εξέλιξη. Οι φράσεις που χρησιμοποιούνται και στο εξωτερικό -από ανθρώπους της αγοράς ή και από media- για την περιγραφή της Blueground, δίνουν το στίγμα για την επόμενη μέρα μιας start up, από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στον χώρο του real estate και της τεχνολογίας.

Μιας prop tech πλατφόρμας η οποία ξεκίνησε την πορεία της το 2013 από τις… γειτονιές της Αθήνας και σήμερα προσφέρει πρόσβαση σε επιπλωμένα, υψηλής ποιότητας διαμερίσματα σε target groups πελατών όπως π.χ. στελέχη επιχειρήσεων, έχοντας καταφέρει να επεκτείνει γεωγραφικά τις διεθνείς δραστηριότητες της σε πάνω από 18 πόλεις (σε ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία, Αυστρία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ισπανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Τουρκία και εσχάτως και στην Λατινική Αμερική), με 5.500 κατοικίες στο χαρτοφυλάκιο της και την αποτίμηση της να αναφέρεται πως έχει εκτιναχθεί στα 750 εκατ. δολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης