Υπόθεση Theranos: Η ώρα της κατάθεσης της Χολμς έφτασε – Κατηγορεί τον πρώην σύντροφό της για κακοποίηση (pics)

Υπόθεση Theranos: Η ώρα της κατάθεσης της Χολμς έφτασε – Κατηγορεί τον πρώην σύντροφό της για κακοποίηση (pics)

Για να στηρίξει η κατηγορούμενη τα λεγόμενά της, παρουσίασε ενώπιον του δικαστηρίου χειρόγραφες σημειώσεις με συγκεκριμένες οδηγίες που της έδινε ο πρώην σύντροφός της, Ράμες Μπαλουάνι - Έπρεπε να τις ακολουθεί πιστά, σύμφωνα με τα όσα η ίδια υποστηρίζει

Screenshot_1
Συνεχίζεται η πολύκροτη δίκη της Ελίζαμπεθ Χολμς, της γυναίκας «φαινόμενο» που ίδρυσε τη Theranos. Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για μια πολλά υποσχόμενη startup, ιατρικής τεχνολογίας που σύμφωνα με τα όσα υποστήριζε η Χολμς, θα έφερνε την επανάσταση στις εξετάσεις αίματος.

Η 37χρονη όμως, φέρεται να εξαπάτησε δεκάδες μεγαλοεπενδυτές αλλά και ασθενείς. Τώρα, είναι αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης που μπορεί να φτάσει έως και τα 20 έτη.

Στην κατάθεσή της, ισχυρίζεται πως ο πρώην σύντροφός της και COO της Theranos, Ράμες «Σάνι» Μπαλουάνι, την κακοποιούσε συναισθηματικά και σεξουαλικά. Από την πλευρά του, ο Μπαλουάνι μέσω του δικηγόρου του, αρνήθηκε τις εν λόγω κατηγορίες.


https://www.newmoney.gr/roh/diethni/ipothesi-theranos-i-ora-tis-katathesis-tis-cholms-eftase-katigori-ton-proin-sintrofo-tis-gia-kakopiisi-pics/
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης